Okulumuz

Okulumuz "eSafety Label Bronze" Etiketi Aldı

Nizip Sosyal Bilimler Lisesi olarak siber güvenliğin sağlanması, internetin bilinçli ve faydalı kullanılması kapsamında uyguladığımız politikalarımız ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda''E-Safety Bronze Label''(Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almaya hak kazandık.

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için zenginleştirici bir ortam sağlanmasını hedefler.Iron(No Label), Bronze, Silver ve Gold Label olarak kategorilendirilen sistemde ilk aşamada Bronze Label alan okulumuz oluşturulan eylem planına göre çalışmalarını ve etkinliklerini sürdürerek  Gold Label almayı hedeflemektedir.

21.01.2023 551

e-safety bronz etiketimiz için tıklayınız.

20-01-2023