EĞİTİMİN KALBİ WEB 2.0

25.01.2021 300

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra Gürdal tarafından yürütülen "Eğitimin Kalbi Web 2.0" adlı e-Twinning projesi, özellikle tüm dünyayı etkisi altına Covid-19 salgını sürecinde öğrencilerin dijital ortamlarda geçirdikleri vakitleri daha bilinçli ve yararlı kullanmaları için çeşitli Web 2.0 araçlarının öğrencilere tanıtılmasını amaçlamaktadır. Böylelikle eğitim ortamları daha eğlenceli hale getirilerek öğrencilerin derslere aktif katılımının sağlanması hedeflenmektedir. Web 2.0 araçları hakkında farkındalık kazandırmak, öğrencilerin Web 2.0 araçlarını kullanarak özgün içerikler oluşturmalarına destek vermek, sanal ortamlarda nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak, farklı etkinliklerle kalıcı öğrenmeler sağlamak, öğrenmeyi monotonluktan kurtarmak, öğrencileri derslere motive etmek ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek projenin amaçları arasında yer almaktadır.

PROJENİN TWINSPACE SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.